Skip to main content

ALLOTJAMENT

El Mas del Silenci compta amb 5 habitacions que permetran que tant els nuvis, com els familiars, puguin allotjar-se la nit del casament.
Gaudir de la possibilitat de quedar-se a dormir la nit del casament juntament amb les persones que més estimes i, compartir les anècdotes durant un bon esmorzar amb productes de la zona l’endemà, a El Mas del Silenci és possible.
A més a més, poder preparar-se el dia del casament a les nostres habitacions i fer la sessió de fotos necessàries per tenir-ne un bon record. Aprofitant la comoditat que això suposa.
Allotjament màxim per a 15 persones.

CUINA PRÒPIA

La nostra especialitat i, punt fort, és la cuina. La nostra xef Teresa Colomé, dissenya i elabora cada recepta als fogons de Mas Silenci, millorant la qualitat i sabor en cada ocasió.
Tenim diferents menús que varien en funció del tipus de casament que es vulgui celebrar. Des d'una composició amb un gran aperitiu, un entrant més lleuger i un bon plat principal, fins a una opció més desencrostada i informal, on gairebé tot el dinar o sopar es pot fer a peu dret.
De totes maneres, estem oberts a qualsevol suggeriment i modificació d'aquests menús, adaptant-nos sempre als gustos i desitjos dels nuvis.

FLORISTERIA

Disposem de florista pròpia, la qual treballa amb diferents estils, decoració i mobiliari per poder realitzar l’esdeveniment ideal.
Amb una llarga trajectòria professional, ofereix un assessorament total als nuvis, en funció de l’estil de casament que es vulgui realitzar.

ASSESSORAMENT I COORDINACIÓ

Part de l'èxit del Mas del Silenci ve, també, per treballar amb un equip humà totalment involucrat en el seu treball i sentint un veritable amor per la professió.
L'equip de cuina està dirigit per Teresa Colomé, propietària del Mas del Silenci.
La coordinació dels esdeveniments dirigida per l’Elisabeth, juntament amb la resta de l’equip.
Oferim assessorament total durant tot el procés previ i, coordinació el dia del casament.
Durant tot el procés la coordinadora treballa amb els nuvis tot el referent als aspectes tant tècnics com decoratius, fins el dia del casament on els nuvis gaudiran del seu dia, deixant-se portar per la coordinació i, l’espai.

MATERIAL PROPI

Posem a disposició dels nuvis una àmplia selecció de mobiliari que poden utilitzar el dia del casament. Tot el que tenim és per vosaltres.